مهر و موم یک نمایشگاه خودرو و یک بنگاه املاک در مشهد حضور ۲۶۰ شرکت‌کننده در نمایشگاه گل و گیاه مشهد بهره‌برداری از راه‌آهن چابهار به زاهدان تا پایان سال انجام می‌شود تاریخ شروع معاملات نات کوین + لیست صرافی ها اطلاعیه اتاق اصناف مشهد برای واحد‌های صنفی مشهد | الزام واحدهای صنفی به دریافت شناسه یکتا دو مشکل عمده در حوزه منابع آبی خراسان‌رضوی | مجوز‌هایی از جنس برداشت بیشترازظرفیت آبخوان‌ها جزئیات مبلغ و اقساط وام ودیعه‌مسکن اعلام شد | اقساط و سود وام ودیعه چقدر است؟  وام۶۰۰ میلیون تومانی برای ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + جزئیات جدال بورس با نرخ بهره | گزارش بازار سهام (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) پرفروش‌ترین موبایل‌های امروز کدامند؟ + جدول (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) اصلاح قیمت تخم مرغ ضروری است حباب ربع سکه رکورد زد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستور رئیس بانک مرکزی برای بررسی انتشار اطلاعات مالی مصاف ۵۵ کشور مقصد زعفران ایرانی برقراری پرواز‌های مشهد - ایلام بعد از یکسال امروز، امکان ثبت قرارداد‌های مسکونی در سامانه خودنویس مقدور نیست (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) متقاضیان برای خرید لاستیک خودرو «کد پیش‌ثبت‌نام» را اخذ کنند (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) متقاضیان سهام عدالت مراجعه حضوری نکنند!  نمایشگاه گل‌وگیاه مشهد از دوشنبه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز به کار می‌کند رقم نجومی اجاره بها در احمدآباد مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) چه کسانی می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند؟ + جزئیات قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (شنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا بازار طلای مشهد امروز باز است؟ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) روش دریافت سود سهام عدالت متوفیان | همه را یک‌جا دریافت کنید آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان | سقوط بیت‌کوین و اتریوم (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بهرامن: حرکت بخش معدن در کشور رو به جلو است + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۹۹۹۲
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴
بهرامن: حرکت بخش معدن در کشور رو به جلو است + فیلم
نایب رئیس اول اتاق بازرگانی ایران گفت: حرکت بخش معدن رو به جلو بوده و یکی از بخش‌هایی است که دائم رشد می‌کند؛ زیرا این ظرفیت در کشور وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا بهرامن امروز، ۲۲ آذر‌ماه، در سومین همایش تخصصی معدن با رویکرد بررسی مشکلات و معضلات حقوقی بهره‌برداران معادن استان که در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: حرکت بخش معدن رو به جلو بوده و یکی از بخش‌هایی است که دائم رشد می‌کند؛ زیرا این ظرفیت در کشور وجود دارد. آیا ما از این ظرفیت به طور کامل استفاده می‌کنیم؟ چرا استفاده نکردیم؟ در این زمینه مسائلی وجود دارد.

وی بیان کرد: در برنامه هفتم توسعه نقش ۱۳درصدی برای معدن تعریف شده آیا با ۳ درصد امروز به سادگی اتفاق می‌افتد؟ برای رسیدن از ۳ به ۱۳ باید چه کنیم و چه ساختاری داشته باشیم؟ باید به صورت ساختاری حرکت کنیم تا به اهداف خود برسیم. موقعیت بی‌بدیلی در اختیار این استان قرار دارد. حتماً باید به صورت برون‌مرزی نگاه کنیم و بخش بزرگی از وظایف استان را برون‌سپاری کنیم. هر استانی یک ظرفیتی داشته و این استان در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعت، غذا و معدنکاری بی‌بدیل است.

بهرامن افزود: چرا از بخش معدن که ظرفیت استان است نمی‌توانیم استفاده کنیم؟ به این دلیل ظرفیت هستیم که نفت و گاز نیز در مجموعه معدنی ما تعریف شده است. نمی‌توانیم حرکت رو به جلو معدن را متوقف کنیم، اما اگر ساختار را خوب نبینیم نمی‌توانیم نتیجه بگیریم. در زمینه حمل‌ونقل مشکلاتی وجود دارد، اگر تولیدات مدیریت نشود، روی دستمان می‌ماند. آیا باید کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب را داشته باشیم؟

نایب‌رئیس اول اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: مگر نمی‌خواهیم سهمی را از جریان اقتصاد معدن در دنیا داشته باشیم، الان چه سهمی داریم و کجا قرار گرفتیم؟ نباید سرمایه کلی کشور را هدر دهیم. ما باید شریک فکر و برنامه‌ریزی دولت باشیم. عربستان ۸ تا ۱۱ ژانویه ۲۰۲۴ نشست معدنی بزرگی دارد. ۶۰ وزیر به عربستان ورود پیدا می‌کنند و هر کسی می‌خواهد سهمی داشته باشد. چه کشوری بهتر از کشور ما مزایا دارد؟ باید این مبحث را برای خودمان تعریف کنیم. باید بخش فرامرزی خود را تقویت کنیم، بنابراین دیپلماسی فکری نیز نیاز است.

وی خاطرنشان کرد: رشد ۱۳ درصدی، این زنجیره‌ها را نیاز دارد. قوانین و افراد باید به‌روز شوند. مگر می‌شود توسعه اقتصادی داشته باشیم، اما تفکر ما اقتصادی نباشد. سرمایه ترسو است، بنابراین خروج سرمایه به این دلیل به وجود می‌آید که نقش توسعه ضعیف است. وقتی سرمایه خارج شد به سادگی نمی‌توانیم آن‌ها را برگردانیم. ارتباط ما با دانشگاه در صنعت نباید قطع شود، بلکه ارتباط صنعت و دانشگاه باید تقویت شود، اگر این ارتباط ضعیف باشد نباید انتظار توسعه داشته باشیم.

بهرامن با بیان اینکه اگر دانشجویان را بورسیه نکنیم از دست ما خارج می‌شوند، عنوان کرد: باید این دانشجویان را بورسیه کنیم تا در کشور حفظ شوند. باید امید به آینده و زندگی در کشور را در آن‌ها افزایش دهیم. نباید امروز تنها بگوییم شرایط ما این است و چه چیز‌هایی نداریم. انتطار نداشته باشیم برای ما تصمیم بگیرند و کمک کنند، بلکه اجازه دهیم هم تصمیم بگیریم و هم کمک کنیم.

نایب‌رئیس اول اتاق بازرگانی ایران گفت: امروز باید برنامه‌ریزی داشته باشیم؛ زیرا بخش معدن مرگ ندارد و عمر مواد معدنی به سادگی تمام نمی‌شود. در بخش معدن نمی‌توان برنامه کمتر از ۳۰ سال نوشت، بلکه باید درازمدت فکر کنیم. با سرمایه‌های موجود توسعه‌ای در بخش معدن کشور تا رقم ۱۳درصد اتفاق نخواهد افتاد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->